Марков посвети победата над Пламен Пожега на оперираната Габриела Ангелова


Марков посвети победата над Пламен Пожега на оперираната Габриела Ангелова
(сн. waba-league.com)
16-12-2021 09:15 | BGbasket.com

„Както и очаквахме, получи се много труден мач“, заяви старши треньорът на Монтана 2003 Мануел Марков след победата с 89:84 над Пламен Пожега в пореден мач от група В на Адриатическата лига. Българският състав вече си бе осигурил класиране в следващата фаза на регионалната надпревара.

 

„За наша радост, успяхме да победим. Благодаря на отбора и поздравявам момичетата. Мисля, че в ключовите моменти успяхме да играем добре в нападение, което ни осигури победата. Имам забележки за представянето ни в защита, говоря за някои индивидуални действия при един на един“, коментира Марков.

 

„Пламен Пожега игра много добре, за което ги поздравявам. Ла Мама Капинга Мавея определено е фактор в Лигата, а Йелена Ивезич има много опит и класа“, каза още българският треньор и добави:

 

„Добре е, че завършихме първата фаза с успех. Очакваме с нетърпение мачовете срещу отборите от другата група през януари. Надявам се, че ще влезем по-свежи и мотивирани за успех във финалната осмица. В този мач бяхме без Жени Нацкина и Габриела Ангелова, което направи задачата ни по-трудна.“

 

Мануел Марков сподели, че Ангелова е претърпяла операция и ще бъде извън игра дълго време. „Мисля, че е правилно от името на целия отбор да посветя представянето ни и победата на Габриела. Пожелавам й бързо възстановяване и да се завърне по-силна от всякога“, завърши наставникът на Монтана 2003.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Мануел Марков, Монтана 2003, Габриела Ангелова
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи