Тодор Тодоров: Разширяването на баскетболната карта на България ще даде възможност на повече деца да се развиват


Тодор Тодоров: Разширяването на баскетболната карта на България ще даде възможност на повече деца да се развиват
02-01-2022 12:35 | BGbasket.com

В началото на новата 2022 година BGbasket.com се обърна към всички треньори на отборите от мъжкото първенство, за да направят равносметка на изминалата година, да споделят какво очакват от следващата, както и какво е мнението им за настоящото първенство. Ето какво сподели наставникът на Спартак Плевен Тодор Тодоров

 

Каква година изпращате?

В личен план изпращам една доста емоционална година, в която имаше, както хубави, така и доста лоши моменти! В професионален също така годината беше изпълнена с противоречиви моменти, но се радвам, че успяхме да завършим по добър начин!

 

С оглед на това, че в Спартак Плевен, като организация, се опитваме да се подобряваме, мисля, че изпращаме една успешна година, в която всички отбори, както от школата, така и мъжкия отбор вървят във възходяща линия!

 

Как виждате първенството до момента?

Мисля, че първенството тази година е по-интересно от друга година, защото има повече отбори с изравнени сили, което е предпоставка за по-оспорвани мачове и по-голям интерес на хората към нашия спорт! Надявам се това да разшири баскетболната карта на България още повече, и повече градове, както направиха Шумен, да се присъединяват към първенството, това ще даде възможност на все повече деца да искат да се развиват като баскетболисти!

 

Какво си пожелавате за новата година?

Надявам се новата година да е по-спокойна от старата и лека полека да се върнем към нормалния начин на живот! На хората в баскетбола пожелавам много щастливи моменти с любимата игра! Специално на феновете на Спартак много поводи за радост!

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи