Юлия Стоянова: Баскетболът е една голяма магия и никога няма да се откажа от него


Юлия Стоянова: Баскетболът е една голяма магия и никога няма да се откажа от него
(сн. viasport.bg)
12-01-2022 14:05 | BGbasket.com

Юлия Стоянова стана първият носител на приза „Баскетболен вдъхновител“. Той бе учреден от Тодор Иванов на името на легендата Спас Натов, който си отиде внезапно миналата година. Стоянова бе отличена за дългогодишната си работа с подрастващите, като получи приза по време на церемонията по връчване на наградите на Viasport.bg за Най-добър млад спортист. Ето и какво сподели тя за наградата:

 

„Много благодаря за уважението към мен. Разплакахте ме. Моят живот е спорт. Безкрайно обичам баскетбола. Всичко съм правила за децата безкористно и докато съм жива, ще бъда пак в залата.

 

Искам всички деца да бъдат в залите, само че условията не са подходящи. Трябва да се направят зали и съблекални, които да привличат младото ни поколение. Децата са ни прекрасни, чисти, искрени и искащи да играят. Трябва обаче да има условия, да има с какво да ги привлечем да влязат в залите.

 

Баскетболът е една голяма магия и никога няма да се откажа от него. Старая се с каквото мога да запалвам децата.

 

Благодаря отново на организаторите. Това е едно чудесно начинание вече десет години. Браво на Тошко Иванов, който винаги е с нас в баскетболните зали и винаги е съпричастен към всичко, което става. Надявам се нещата да вървят към добро."

 

- Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Юлия Стоянова, Спас Натов
BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Коментари
betway
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи