Ави Сукар: Със сигурност ще изглеждаме различно във втория мач с Балкан


Ави Сукар: Със сигурност ще изглеждаме различно във втория мач с Балкан
(сн. balkan-basket.com)
13-01-2022 11:56 | BGbasket.com

Старши треньорът на израелския Макаби Хайфа Ави Сукар заяви, че отборът му  е губел концентрация на моменти в мача с Балкан в Балканската лига. "Получи се доста физически двубой. Не се справихме добре в защита, губехме концентрация на няколко пъти, а те стреляха добре за три точки. Това бе ключът в мача", коментира Сукар пред официалния сайт на Балканската лига след срещата в "Арена Ботевград".

 

45-годишният израелец натрупа опит по българските терени като състезател на ЦСКА по времето на Емил Коен.

"Като цяло съм горд с играчите си, защото направиха каквото могат, вложиха доста усилия и ще си вземем поуки от този мач. Ще гледаме видеозаписа от срещата и със сигурност ще изглеждаме различно в петък", обеща наставникът на Макаби Хайфа.

 

"Направихме 19 грешки, което е прекалено много и беше голям проблем. Не контролирахме темпото на двубоя. Можем да изненадаме Балкан, но трябва да се придържаме към плана си за следващия мач. Трябва да сме по-концентрирани. В отборите има умора, но това е част от състезанието", добави Ави Сукар.

 

Баскетболистът на Макаби Глен Райс - младши коментира, че тимът е направил много грешки, а Балкан се е възползвал от възможностите си по-добре.

"Трябва да играем по-добре в защита от началото до края на мача, защото им позволихме да реализират прекалено много. Радвам се, че се завърнах в Израел и че имам възможност да играя за Макаби. Преди това бях в Никарагуа", заяви Райс.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Макаби Хайфа, Ави Сукар
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи