Ивет Горанова подарява 300 карти за фитнес и спа!


Ивет Горанова подарява 300 карти за фитнес и спа!
14-01-2022 10:07 | BGbasket.com

Ивет Горанова донесе толкова радост на България! Тя е Спортист на годината за 2021 година и Олимпийска шампионка по карате от игрите в Токио. Сега Ивет ще зарадва още 300 българи с подарък, който носи здраве и щастие!

 

Първите 300 души, които се регистрират на ТАЗИ СТРАНИЦА, ще получат право на едномесечен достъп до лайфстайл веригата Pulse Fitness & Spa! Инициативата важи за градовете София и Пловдив и дава право на целодневен достъп до фитнес, групови занимания и спа във всички обекти от веригата в съответния град.

 

Спортът е задължителна част от здравословния начин на живот. Картата е без обвързване и единствените 2 условия са да имате навършени 18 години и да не сте активни клубни членове на Pulse Fitness & Spa към настоящия момент.

 

Ако сте си обещали да започнете да спортувате от 2022 година, това е най-добрият начин да го направите! Клубовете от веригата Pulse Fitness & Spa дават на своите членове възможност да посещават както фитнес зоните, така и групови тренировки и спа с огромно разнообразие от съоръжения. С една карта имате възможност да се възползвате от всички тези услуги.

 

Съветваме Ви да побързате, тъй като интересът е огромен и картите се изчерпват бързо. Последвайте този линк и се регистрирайте! Започнете да спортувате и променете живота си с Ивет Горанова и Pulse Fitness & Spa!

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи