Тити Папазов: Реално мачът свърши с осмата минута, но не трябваше да губим полувремето


Тити Папазов: Реално мачът свърши с осмата минута, но не трябваше да губим полувремето
(сн. НБЛ)
19-03-2022 21:15 | Max Sport 2 | BGbasket.com

Наставникът на Левски Константин Папазов коментира успеха на отбора си срещу Черноморец като домакин в мач от 21-вия кръг на НБЛ:

 

„Не съм очаквал толкова малка разлика, но трябва да има някакво човешко отношение. Това в никакъв случай обаче не означава, че трябваше да загубим полувремето. Реално мачът свърши с осмата минута. Когато отсреща имаш три деца и няколко контузени играчи, няма как да играеш с особено темпо. На първо място играчите трябва да уважават себе си – ние нито сме казали да не се раздават заради ситуацията на противника, нито сме искали да ги обидим.

 

Имаме много важен мач в понеделник за Балканската лига – целта ни е да завършим първи и да се класираме директно за финалната четворка. Победата си е победа. Освен ние и Рилски спортист няма да има друг отбор, който да е победил три пъти Черноморец.

 

Съперникът ни започна с големи амбиции – Васил Стоянов ясно заяви, че имат амбиция за два финала и поне един успешен. Не виждам как това може да се случи в този състав, независимо от финансовата стабилност и всичко, което се прави за отбора.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Тити Папазов, Левски, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи