Тодор Тодоров: Ще се опитаме да извлечем поуките от това, което днес ни се случи


Тодор Тодоров:  Ще се опитаме да извлечем поуките от това, което днес ни се случи
(сн. БФБ)
25-03-2022 19:26 | Мария Маринова

Старши треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров се надява отборът му да си извади поуките от тежката загуба на четвъртфиналите за Купата от Левски. Ето какво сподели той след мача пред BGbasket.com:

 

„Трябва да се анализира по-дълбоко мачът. Те имаха доста добра успеваемост, въпреки че бяхме се готвили да отговорим на тяхната агресия в защита специално. Това е отборът, който получава най-малко точки. Не успяхме да ги лимитираме до техните средни показателите. Цялото първо полувреме имаме една вкарана стрелба от тройката. Втората част те отварят с 6/6 там. Ще анализираме и ще търсим причините. Единственото лошо е, че не можа да се случи това, което на всички ни се искаше, а именно – да се получи интересен мач.

 

Не мога да кажа дали имаше пренавиване. Все пак сме един от опитните отбори. Има немалко хора, които не за първи път са на този турнир. Поне за мен моето виждане е, че не можем да търсим причина в това.

 

Нямаме поставени цели, но всеки един от нас, който дава всичко от себе си в името баскетбола искаме да се представим възможно най-добре. Ще се опитаме да извлечем поуките от това, което днес ни се случи, и да продължим сезона по начин, по който всички фенове, които ни подкрепят, искат. Имахме много голяма подкрепа днес, но не можахме да ги зарадваме по начина, по който искахме. Искам да им благодаря и се надявам до края на сезона да успеем да отговорим на тяхната подкрепа."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България, Спартак Плевен, Тодор Тодоров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи