Тодор Тодоров: Изиграхме мач с лице, което искаме да виждаме до края на сезона


Тодор Тодоров: Изиграхме мач с лице, което искаме да виждаме до края на сезона
(сн. НБЛ)
02-04-2022 21:21 | Max Sport 2 | BGbasket.com

Наставникът на Спартак Плевен Тодор Тодоров коментира загубата на отбора си като гост на Рилски спортист в 22-рия кръг от НБЛ:

 

"Не ни достигна шанс да вкараме отворените си стрелби. Те взеха борба и ни вкараха. В един такъв психологически момент не успяхме да задържим разликата в наша полза. Срещу такъв отбор това е трудно.

 

Не съм в състояние в момента да направя точен анализ. Казах на момчетата в съблекалнята, че се случиха две неща днес. Първото е, че загубихме. Второто е, че изиграхме мач с лице, което искаме да виждаме до края на сезона. След турнира за Купата и състоянието, което бяхме, показахме лице, в което искам всички, които подкрепят Спартак, да вярват. Ние сме отбор, който няма поставени цели, освен да изглеждаме по този начин днес. За мен второто е по-важно.

 

Един път може би се получава друг не. Пряк мач е, когато от това ти зависи животът. Излизаме да играем баскетбол, за да радваме хората. Няма нищо на всяка цена.

 

Показахме, че сме отбор, който може да се противопостави на по-предните в класирането. Опитваме се всеки мач да не разочароваме никого.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Тодор Тодоров, Спартак Плевен, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи