Звездата на съперник на България претърпя операция на гърлото


Звездата на съперник на България претърпя операция на гърлото
(сн. Twitter)
15-04-2022 16:03 | BGbasket.com

22-годишният босненски национал Джанан Муса претърпя операция на гърлото след победата на своя Бреоган срещу Манреса с 98:94 в испанското първенство. Муса бе откаран в болница след двубоя и хирургическата интервенция е била извършена веднага.

 

По информация от клуба, операцията се е наложила за осигуряване на правилното функциониране на дихателните пътища след претърпяна фрактура на трахеята след удара, който босненецът получи по време на срещата. Засега не е ясно колко време ще отнеме възстановяването на Муса.

 

„Хора, обичам ви всички! Предстои ми операция на гърлото. Както се боря на терена, така ще се преборя и с това, и ще го победя. Благодаря за пожеланията“, написа Джанан Муса в социалните мрежи след мача с Манреса.

 

Той завърши с 18 точки, 9 борби и 3 асистенции в срещата, а тимът на Бреоган заема десето място във временното класиране.

 

Националният отбор на Босна и Херцеговина пък е сред съперниците на България в група F от световните квалификации. Баскетболистите ни загубиха първата среща като домакини в Ботевград със 75:85, а на 4 юли им предстои гостуване на съперник.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Босна и Херцеговина, Джанан Муса, Бреоган
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи