Тони Гуджино: Имаме голямо желание да повторим направеното от миналата година и дори повече


Тони Гуджино: Имаме голямо желание да повторим направеното от миналата година и дори повече
(сн. balkan-basket.com)
03-05-2022 22:30 | Мария Маринова

Баскетболистът на Академик Пловдив Тони Гуджино бе водещ реализатор срещу Балкан, но неговият тим претърпя поражение на старта на четвъртфиналите. Въпреки загубата, американецът се надява, че отборът му може да върне серията в Ботевград. Ето какво сподели той след мача:

 

„Имахме 5-7 минути, особено в началото на последната част, когато ние изгубихме концентрация. В нападение стреляхме наистина бързо, не използвахме главите си. Не ги карахме да играят в защита. Те направиха много бързи атака и срещу отбор от Топ 4 в лигата, трябва да бъдеш фокусиран през цялото време. Мисля, че за тези около седем минути се представихме наистина зле.

 

Не знам каква е причината. Мисля, че има много желание във всички да спечелим. Освен това те дойдоха от тежко пътуване до Израел. Опитахме да играем бързо и да ги държим уморени. Това е много добра идея, но също така трябва да бъдеш концентриран, ако искаш да играеш бързо, защото е опасно да не направиш грешки.

 

Очакванията ми са да спечелим следващия мач в петък. Ще дадем всичко. Имаме голямо желание да повторим направеното от миналата година и дори повече (б.р тогава Академик спечели бронз в НБЛ). Трябва обаче да изчистим грешките и мисля, че резултатът ще бъде по-добър.

 

Чувствам се добре. Работих с физиотерапевт в Пловдив. Засега не се нуждая от операция на коляното и се чувствам наистина страхотно. Той е страхотен. Не изпитвам болка в момента, така че съм добре."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Академик Пловдив, Тони Гуджино
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи