Йордан Янков: Не виждах как ще загубим този мач


Йордан Янков: Не виждах как ще загубим този мач
(сн. НБЛ)
06-05-2022 21:11 | Макс спорт 2

Старши треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков сподели, че още преди мача срещу Балкан днес е вярвал, че отборът му ще спечели и ще изравни серията. Ето какво още каза наставникът след срещата:

 

„С Тони Гуджино си говорихме преди мача на пейката и аз му казах, че не виждам как ще загубим този мач. Всички момчета, откакто сме се прибрали от Ботевград, тренират  уникално. Цяла година не сме тренирали така. Бяха позитивни, изпълниха задачите, които искахме като треньорски щаб. Мотивацията беше много силна и това допринесе.

 

От Николай Титков и Томислав Минков не може да очакваме постоянна игра, защото те са в процес на развиване. Имат позитивни моменти и такива на неопитност и грешки, но това е нормално. Свикнали сме и опитваме да ги развиваме. Благодаря на Дейшон, че ме чу какви промени искаме да направи и той ги направи. Спечелихме борбата, вкарахме повече на бърза атака и резултатът се вижда.

 

Благодаря на момчетата и на страхотната публика. Може да е последният ни мач за сезона, но съм доволен, че ги зарадваме. Отиваме в Ботевград, за да спечелим, но ако загубим, се радвам, че ги зарадвахме днес."

 

- Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: НБЛ - мъже, Академик Пловдив, Йордан Янков
BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Коментари
betway
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи