Тодор Тодоров: Серията продължава и ще се опитаме да коригираме някои неща


Тодор Тодоров: Серията продължава и ще се опитаме да коригираме някои неща
(сн: НБЛ, архив)
13-05-2022 21:41 | Макс спорт 2

Старши треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров коментира поражението в първия мач от полуфиналната серия срещу Рилски спортист.


"Рилски е отбор, който печели благодарение на мини-сериите си. Това стана и във втората част, очаквахме, искахме да го изконтролираме, но не успяхме. След като те дръпнаха мачът влезе в темпо, което ние не искахме. Серията продължава, ще се опитаме да коригираме неща и да излезем по различен начин."


"В плейофна серия и с една точка да паднеш, пак е загуба."

 

"Ще се опитаме да коригираме, ако трябва нещо и срещу Портър. Имахме пропуснати ситуации под коша, отворени стрелби. Имаше и технически и т.н., това им дава една преднина, която им донесе комфорт и искаме да направим така, че да сме близо."


"Рилски вкарва средно по 90 точки, за да ги бием, трябва да ги лимитираме. Ние вкарваме по 80 и трябва да се надскочим. Серията продължава и ще се опитаме да излезем по друг начин за другия мач."

 

За Джервон Пресли той добави: "Досега той прави фаулове понякога, или не е подходящ срещу определени съперници. Иначе той се опитва да даде каквото може и се надявам да ни е от полза, не само в тази серия, но и следващата."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи