Людмил Хаджисотиров: Излязохме леко разконцентрирани


Людмил Хаджисотиров: Излязохме леко разконцентрирани
(сн. НБЛ)
15-05-2022 22:49 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров сподели, че е очаквал труден втори мач срещу Спартак Плевен. Ето какво заяви той след срещата, след която отборът му поведе с 2-0 в полуфиналната серия:

 

„Преди мача казах на играчите, че днес мачът ще бъде по-здрав. Бях убеден в това. Отборът на Плевен започна доста мобилизирано двубоя, докато ние пък излязохме леко разконцентрирани. Допускахме грешки в нападение, а в защита им дадохме да ни вкарат някои лесни кошове. Това им даде увереност и влязоха в ритъм. Ние все пак вкарахме 46 точки до почивката, но те отбелязаха 41, което е много, но пък днес се справяха значително по-добре в нападение, което също имаше значение.

 

В третата част показахме повече енергия, особено в края на третата и началото на четвъртата. Тогава започнахме да движим повече топката в нападение и да се възползваме от смените в защита, които правеха. Павлин вкара някои трудни и важни кошове, и постепенно успяхме да направим разликата малко по-комфортна накрая.

 

Имаме амбиции да затворим серията в Плевен и отиваме там с голяма мотивация. Плевен все пак е трудно място за игра. Имат хубава публика и хубава атмосфера в залата, но какво по-хубаво от това да играеш баскетбол точно в такива зали и пред такива фенове.  Пак казвам обаче, че ние отиваме там пределно концентрирани и мобилизирани за победа“.     

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи