Везенков пред BGbasket.com: Такива загуби са най-тежки


19-05-2022 22:12 | Мария Мицова

Александър Везенков сподели огромната горчивина от инфарктната загуба с кош в последната секунда, която Олимпиакос претърпя на полуфинал в Евролигата срещу Анадолу Ефес.

 

Много сме разочаровани, не играхме добре, лично и аз, можем много повече. Опитахме се накрая, за съжаление така като губиш мач е най-тежко, най-боли. Трябва да продължим, защото плейофите в първенството почват следващата седмица.

 

Трябва да го забравим много бързо, имаме един мач за първенство в събота, който не е важен, но трябва да го изиграем. Важното е да сме здрави и да почнем здраво в плейофите.

 

Загубихме си малко главата в третата част, направихме много грешки, за съжаление те се въползваха и поведоха с 11 после се борихме, дадохме вичко, но не бе достатъчно.

 

Много неща ми се иска да бях направил различно днес, но затова е баскетбол и се учим. За съжаление не бе от най-добрите дни за мен.

 

Когато се стигне мачът до последния шут - всичко може да се случи.

 

Ако трябва да съм честен в момента единственото, което ме тормози е тази загуба. След края на сезона остава само как е завършил. За съжаление не успяхме да донесем радост на феновете, които бяха напълнили залата.


Сега трябва да продължим и спечелим титлата.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи