Сандра Велчева-Хънт ще поиска да бъде освободена като мениджър на НБЛ


Сандра Велчева-Хънт ще поиска да бъде освободена като мениджър на НБЛ
(сн: BGbasket.com)
23-05-2022 12:53 | Мария Маринова

Мениджърът на НБЛ Сандра Велчева-Хънт ще поиска Общото събрание на лигата да я освободи от длъжност. Това призна днес тя по време на пресконференция в София, а причината е късното установяване, че Йордан Минчев е играл без състезателни права в трите мача срещу Балкан, в резултат на които на Левски бяха наложени три служебни загуби.

 

„Тъй като, според нашите правила, аз нямам възможност да подам оставка, ще свикам Общо събрание на лигата, с което ще поискам да бъда освободена от длъжността мениджър на НБЛ“, заяви тя.

 

„Обмислях да направя събранието възможно най-скоро, за да не изглежда, че забавям нещата във времето. Тъй като обаче, че само аз се занимавам административно с НБЛ, смятам, че е добре да завърши сезонът, за да мога да направя оперативен и финансов отчет на лигата, който да предам и на това събрание да поискам своето освобождаване. Не мисля, че е коректно, защото нямам на кого да прехвърля работата в момента, затова не го свиквам незабавно. Просто изчаквам края на сезона, когато и да е той. Има Арбитражна комисия, нека видим какво ще отреди тя и дали ще има някакво проточване на сезона или ще завършим на 6 юни, както е предвидено. Незабавно след това ще имам готовност с отчет на моята работа и свикване на Общото събрание“, добави Велчева-Хънт.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Сандра Велчева
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи