BGbasket.com стана на 19 години!


BGbasket.com стана на 19 години!
11-08-2022 13:54 | BGbasket.com

Скъпи читатели, BGbasket.com празнува днес своя рожден ден.

 

В продължение на вече 19 години ние сме до вас, за да ви правим съпричастни към любимия ни спорт. Преминахме през много трудности, но нито за миг не се отказахме. И също като много от вас всеки път нямаме търпение да влезем в нашата си зала, за да правим най-доброто, на което сме способни.

 

Благодарим ви, че и вие не се отказахте от подкрепата към нас!

 

За тези години сайтът ни влезе в дома на всеки баскетболен фен в България и се утвърди като лидер и най-добър източник на баскетболни новини в страната. Разбира се, всичко това нямаше как да стане без вас, нашите читатели!  

 

И за да не забравяме историята си, искаме да ви припомним, че сайтът ни се появи за първи път точно на 11 Август 2003 година с името BulgarianBasket.com. Негов създател е Валентин Ангелов.

 

През годините основната ни цел винаги е била да поднасяме възможно най-точна и бърза информация за всяко едно баскетболно събитие, случващо се у нас или в друга част на света.

 

Постепенно ви информирахме за първенствата при мъже и жени, като се фокусирахме и върху за изявите на по-младите, които станаха и наш приоритет. Така станахме единственият сайт, който отразява всички първенства при подрастващи от най-малките до 20-годишни с пълна статистика и резултати от всички мачове. 

 

Днес, на 19-ия рожден ден на BGbasket.com, в сайта има над 95 000 новини и се надяваме в бъдеще да има още много пъти по толкова.

 

Екипът, който работи за вас, с главен редактор Мария Мицова и редактори Мария МариноваИван Вълчанов, Христомир Раков, благодари на всички за подкрепата през годините. Надяваме се, че ще продължим да оправдаваме вашето доверие!

 

Този празник е на всички ни,

 

Честито и на вас!

 

- Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Коментари
betway
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи