Кирил Болшаков: Ще обсъдим вариантите за обновление и укрепване на състава


Кирил Болшаков: Ще обсъдим вариантите за обновление и укрепване на състава
(сн. chernomoreticha.com)
15-08-2022 14:06 | БТА | BGbasket.com

"Ще се борим за всеки епизод, за всяка победа, но за това е нужна работа, нужно е и време, и укрепване на състава", заяви новият старши треньор на Черно море Тича Кирил Болшаков преди първото занимания на тима от подготовката за новия сезон на Националната баскетболна лига.

 

"Днес се събрахме всички момчета, родени тук. Повечето са играли през миналата година. Мисля, че за една-две седмици с президента ще обсъдим в зависимост от възможностите на клуба вариантите за обновление и укрепване на състава", добави специалистът.

 

"Колко от добрите играчи са родени във Варна? Тук има традиция, треньорска школа. Трябва да ги държим и се надявам да окажа помощ в това отношение и да бъде полезен за варненската школа", каза още Болшаков, цитиран от БТА и разкри, че е работил като генерален мениджър на спортен клуб с мъжки и женски отбор и са имали сериозни постижения.

 

Кирил Болшаков посочи, че е живял във Варна и сега се завръща в града. "Обърнаха се към мен с молба и с удоволствие приех", обясни треньорът, който през по-голямата част от кариерата си е работил в мъжкия баскетбол.

 

- Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Черно море Тича, Кирил Болшаков
BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Коментари
betway
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи