Йордан Янков: Раздадохме се наистина на 100%


Йордан Янков: Раздадохме се наистина на 100%
(сн. НБЛ)
30-10-2022 10:05 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков смята, че играчите му са дали всичко от себе си в мача срещу Черно море Тича, независимо от загубата.

 

„Въпреки резултата, поздравявам своя отбор. Раздадохме се наистина на 100 процента. Нямаше нито един от моите баскетболисти, който да не даде всичко на паркета, затова ги поздравявам. Поздравявам и отбора на Черно море, наистина играят много добър баскетбол. Това са млади момчета, които наистина трябва да играят по този начин – бърз и качествен баскетбол. Пожелавам им успех, а пък се надявам ние да разрешим колкото се може по-бързо проблемите в нашия отбор и да може да започнем да побеждаваме и да радваме пловдивските фенове", заяви Янков.

 

Васил Бачев допълни: „За пореден път ни вкарват много точки. Бяхме къса ротация, трима човека излязоха за пет фаула. Има със сигурност натрупана умора, но това не е оправдание. Поздравявам отбора на Варна, играят по много хубав начин и им израстват младите момчета, за което ги поздравявам. Играят бърз баскетбол, на който ние донякъде не отговорихме, може би второто полувреме, и оттам се получи тази разлика.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Академик Пловдив, Йордан Янков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи