Людмил Хаджисотиров: Баскетболът се е завърнал във Варна


Людмил Хаджисотиров: Баскетболът се е завърнал във Варна
(сн. НБЛ)
05-11-2022 11:05 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров сподели впечатленията си след трудната победа като гост на Черно море Тича:

 

 „Много труден мач. Очаквахме това нещо, отборът на Варна играе много добре от началото на сезона, за което го поздравявам. Баскетболът се е завърнал във Варна. Хубаво беше да видим препълнена зала, с агитка, започва да прилича като на едно време. Но това е следствие и на добрата им игра - това, което показват от началото на сезона.

 

Ние имахме много труден мач в сряда и дълго пътуване и естествено, се притеснявах дали ще можем да съберем енергията и усилията за всичко, което е нужно, за да спечелим този мач. Но в по-голямата част използвахме опита си, като гейм план доста от нещата станаха.

 

Единствено не съм доволен, че сме направили 22 технически грешки, но това го отдавам до голяма степен и на умората, която имаше, и на агресивната игра на Варна с пресираща защита и пълни смени. Радвам се, че след такава трудна ситуация отборът се обедини и игра стабилно, кораво, умно в по-голямата част и мисля, че заслужено спечелихме, след като сме водили 35 минути.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи