Мануел Суарес: Личи си истинската любов на феновете към нас


Мануел Суарес: Личи си истинската любов на феновете към нас
(сн. balkan-basket.com)
16-11-2022 12:03 | BGbasket.com

Центърът на Балкан Мануел Суарес навърши 29 години преди броени дни, а по този повод част от феновете на "зелените" го изненадаха с торта във формата на баскетболна топка.

 

„Изненадата беше страхотно преживяване за мен. Това е петата ми година в професионалния баскетбол и никога не ми се е случвало нещо подобно. Като чужденци, които играят в други страни, ние нямаме много близки хора наоколо и приятели. Тук са съотборниците, тренираме, прибираме се вкъщи. И тази изненада за мен означава много, защото те са постарали да ме зарадват и са вложили усилие в това. Това пък показва, че феновете в Ботевград не са просто фенове - те наистина се интересуват от нас“, заяви Суарес пред balkan-basket.com.

 

„Ботевград е много хубаво и спокойно градче. Въпреки че много хора тук не говорят английски, всички са много мили и това много ми харесва. Играл съм в по-малки градове в Испания, може би наполовина по-малки от тук. Там обаче феновете не бяха толкова подкрепящи, докато тук - тук наистина си личи истинската любов на хората и феновете към нас“, добави той.

 

„На хората, които ме изненадаха и ми донесоха торта, казах: "Ние сме тук да играем, но без вас, вашата подкрепа и енергия. ние няма да сме това, което сме." Всичко е заради тях и аз наистина оценявам всеки един от тях и всеки, който идва на нашите мачове, отделяйки от времето си, за да ни помогне да победим“, каза още чилийският център.

 

Суарес се изказа ласкаво и за останалите играчи на Балкан. „Съотборниците ми са страхотни. През годините съм играл в много отбори, но тук всички просто работим здраво и харесвам всеки един от тях. Разбира се, че очаквам да побеждаваме във всеки мач, но това зависи изцяло от нас, как тренираме всеки ден и наистина оценявам възможността да изляза на терена с точно тези момчета. Всички те са страхотни играчи, работят здраво и са и страхотни хора.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан, Мануел Суарес
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи