Тодор Тодоров: Явно повечето време без мачове ни се отрази


Тодор Тодоров: Явно повечето време без мачове ни се отрази
(сн. НБЛ)
22-11-2022 09:18 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров бе доволен след трудната победа срещу Черно море Тича у дома, като сподели, че е очаквал такъв развой на срещата.

 

„Знаехме, че мачът ще бъде доста тежък, тъй като Черно море Тича още миналата година постави едно агресивно начало на играта си в транзиция. Готвихме се, но явно и повечето време без мачове ни се отрази. Имаше момент в първото полувреме, който трябваше да пречупим съперника и да отворим разлика, не успяхме. Те се върнаха, държаха се в мача. Хубавото е, че второто полувреме успяхме“, заяви Тодоров.

 

Водещият реализатор за Спартак в мача Николай Стоянов допълни: „Готвихме се за абсолютно всичко, което се случи. Имаше моменти, в които не успяхме да изпълним нещата, които бяхме подготвили през седмицата. Затова те успяваха да вкарват лесните си бързи атаки и точки в нападение. Това им даде самочувствие по-напред в мача.

 

Успяхме да се задържат и затова стана такъв мач за публиката. За пореден път показаха, че младите момчета от Черно море израстват покрай двамата чужденци, които наистина са класни. При тях със сигурност е имало напрежение като за първо гостуване. На базата на характер и опит обаче ние успяхме да стигнем до победата.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Тодор Тодоров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи