Бойко Миленков: Дано някой не се е гръмнал след този мач


Бойко Миленков: Дано някой не се е гръмнал след този мач
(сн. НБЛ)
03-12-2022 21:44 | Макс спорт 2

Старши треньорът на Берое Бойко Миленков смята, че начинът, по който отборът му стои на игрището, е потресаващ. Старозагорци допуснаха тежка загуба със 74:104 от Левски в осмия кръг от НБЛ. Ето какво сподели наставникът след двубоя:

 

„Благодаря на Дарин за милите думи, но аз това до някаква степен го виждам като грешка, защото приятелството си е приятелство, но когато трябва да се върши работа, трябва да се върши работа. Нямаме право да изглеждаме по този начин. Не знам - ще пусна писмо до федерацията да си играем само вкъщи мачовете, да не играем навън. Мога да помоля и телевизията да не излъчва наши мачове, защото това е трагедия за българската публика, за зрителите в залата, по телевизията. Дано някой не се е гръмнал след този мач. Изключително грозна гледка бяхме. Причините ние ще си ги анализираме. Трудно се говори след такъв мач. 

 

Ние сме единственият отбор в България, който има тежка програма ли? Окей, загуба с голяма разлика, но начинът, по който стоим на игрището, е потресаващ. Аз съм сигурен, че момчетата ги боли. Те са изключително умни, но наистина нямам логично обяснение. Без думи съм. Рядко оставам без думи, но сега съм без думи”, заяви Миленков.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Бойко Миленков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи