Таня Гатева: В българското първенство няма нищо различно


Таня Гатева: В българското първенство няма нищо различно
(сн. FIBA.basketball)
31-12-2022 17:09 | Деляна Кадиева

В края на 2022 година BGbasket.com се обърна към всички треньори на отборите от женското първенство, за да направят равносметка на изминалата година, да споделят какво очакват от следващата, както и какво е мнението им за настоящото първенство. Ето какво сподели наставникът на Берое Стара Загора Таня Гатева:

 

- Каква година изпращате?

 

- Бих казала, че за отбора на Берое беше една доста добра година. Участвахме и спечелихме Купата на България за трета поредна година, съумяхме да защитим титлата си  женското първенство. Успяхме да участваме в Еврокъп и ако бяхме започнали сезона в турнира с три чужденки, както трябва, щяхме да стигнем и до втория етап. Нещата тук обаче вече опират до финанси и сме благодарни на ръковоството, че ни предостави шанса да участваме в този турнир.

 

- Как виждате първенството до момента?

 

- Българското първенство честно казано е същото, като през миналите години, няма нищо различно. По-подробен анализ бих направила, след като свърши състезателната година.

 

- Какво си пожелавате за Новата година?

 

- Пожелавам си много здраве, много щастие. Пожалавам си да спечелим Купата на България и първенството и много още мечти и начинания да се сбъднат.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - жени, Берое Стара Загора, Таня Гатева
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи