Алекс Симеонов: Извървяхме много дълъг път


Алекс Симеонов: Извървяхме много дълъг път
(сн. НБЛ)
21-01-2023 21:16 | Max Sport 2

Алекс Симеонов стана водещ реализатор за ЦСКА при победата срещу Левски в дербито в НБЛ, а ето какво сподели след срещата:

 

"Левски имаше очевадни проблеми. Игра мач преди два дни, с по-скъсен ростер са. Ние почивахме повече подготвихме се, направихме си анализа, видяхме слабото им място без Алън Арнет и с агресивна защита на техните външните играчи ги лимитирахме доста. В нашата зала трудно се играе. Те нямаха и ден в стрелбата, през първото полувреме мисля, че са 15-0. Мисля, че не са имали такъв мач, оттам се отвори разликата, продължихме до края и взехме мача.

 

Ние извървяхме много дълъг път. Първия ден се събрахме, идвайки направо от националния отбор някои момчета, включително и треньорският щаб. Другите се подготвяха с един от треньорите ни. Малко в движение станаха нещата. Нов отбор, нови играчи, трудна беше стиковката. Всичко беше трудно и е нормално. Всеки ден работим много и концентрирано. Знаем къде трябва да се подобряваме, днес младите се включиха добре, награждаме доста. Докъде ще стигнем не мога да кажа.

 

Появата на Брандън е скъпоценна в момента за нас, той е с висока класа, ще увеличи ротацията и класата. Борим се всички мачове да побеждаваме. Малка е залата, но днес беше пълна, нямаше ексцесии, атмосферата беше супер. Надявам се да спечелим и следващите мачове и да се преборим за четворката.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, ЦСКА, Алекс Симеонов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи