Александър Янев: Ако играем така, ще побеждаваме всеки


Александър Янев: Ако играем така, ще побеждаваме всеки
(сн. НБЛ)
11-03-2023 21:53 | Max Sport 2

Александър Янев бе с основен принос за драматичната победа на Рилски спортист срещу Балкан след продължение, а ето какво сподели след срещата:

 

„Явно трябваше третата четвърт да започне с 14 точки разлика, за да се събудим и да поиграем в защита. В средата на третата част и в четвъртата показахме, че нашият отбор може да печели мач със защита. Титли се печелят със защита и ако играем по този начин, всеки ще го побеждаваме. Ако мислим, че ще спечелим с нападение, мачът ще е равен и загуба.

 

Поздравявам хората в залата,  включително и тези от Ботевград. Стана добър мач за гледане. Такива двубои са нужни на лигата, за да има повече интерес.

 

Имаше слаба резултатност, редовното време завърши при 65:65, явно не вървеше стрелбата и на двата отбора. Не мога да го отдам на притеснение, вероятно и двата са правили тактиката за защита, а не за нападение.

 

Рилски спортист е готов за защитата на трета Купа. Знам, че Черноморец е добре селектиран отбор, взеха нови състезатели. Играят добре. Няма да ни бъде лесно срещу тях нито в сряда за първенството, нито на четвъртфинала за Купата."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Александър Янев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи