Петър Златанович: Хареса ми сериозното отношение, готови сме за ЦСКА


Петър Златанович: Хареса ми сериозното отношение, готови сме за ЦСКА
(сн. БФБ)
21-03-2023 22:33 | Деляна Кадиева

Наставникът на Балкан Петър Златанович коментира победата на отбора си над Ямбол на полуфинал и класирането за полуфиналите на турнира Купа България:

 

„Този първи мач ни помогна. Помогна ми да обясня на състезателите, че трябва да бъдем стегнати и да не допускаме изненади. Хареса ми сериозното отношение към мача и от тази гледна точка съм доволен.

 

Запазихме сили – основни играчи запазиха сили, а от друга страна – други имаха шанс за изява. Имаме достатъчно сили да отговорим на интензивността на игра на ЦСКА в полуфиналите.

 

В момента сме концентрирани върху купата. До плейофите има много време, за да мислим за друга титла. В момента всички сме концентрирани върху този турнир. Ако нещо се търси в Ботевград, това са всички възможни трофеи.

 

Подкрепата от феновете е нереална. Толкова много хора обичат Ботевград и Балкан. Това бяха единствените фенове, които се чуха по този начин. Когато дойдат толкова хора от една страна е притеснително, защото те задължават, но от друга – подкрепата ти дава криле, което е най-хубавото.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Петър Златанович, Балкан, Купа България - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи