Александър Чакмаков: От самото начало казахме, че се борим за първото място


Александър Чакмаков: От самото начало казахме, че се борим за първото място
(сн. БФБ)
23-03-2023 01:34 | Деляна Кадиева

Членът на Управителния съвет на ЦСКА Александър Чакмаков остана радостен, че „червените" достигнаха до финала в турнира за Купата на България. Ето какво сподели още той:

 

„От самото начало казахме, че се борим за първото място и не излъгахме хората и публиката на ЦСКА. Много съм доволен. Мисля, че агитката от Сектор Г ще се появи на финала. Призовавам хората, които обичат ЦСКА, да забравят моментната емоция. Тези момчета и този клуб заслужават подкрепата на публиката. Мачът с Левски ще е 50-50. В първия ден аз казах, че Левски е скрит фаворит и независимо, че в момента имат финансово затруднение, ще имат шансове. Тити Папазов е изключително упорит човек и трябва да бъде уважаван. Хората, които не уважават победите на другия, в такъв момент навеждат глава и излизат.

Балкан беше изключително достоен. Беше един прекрасен празник за баскетбола. Мачът си беше 50-50 преди да е започнал. Балкан има сериозни играчи. Сашо Везенков има 12-13 титли - този човек знае как се прави отбор. Миналата година с попълненията на полусезона стана шампион. Рилски спортист, Левски и Балкан играят изключително хубав баскетбол. С много борби и много динамика. Всички тези отбори заслужаваха. Плевен с малко по-пестелива селекция също играха хубав баскетбол. Тимовете са много изравнени и това е хубаво за играта. Залата е за 12,000 души, но днес имаше поне 2,000. Мисля, че на финала ще бъдат поне 3,500", каза Чакмаков.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България, ЦСКА, Александър Чакмаков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи