Везенков: Всеки мач срещу Панатинайкос е специален


Везенков: Всеки мач срещу Панатинайкос е специален
(сн. facebook.com/olympiacosbc)
31-03-2023 11:36 | BGbasket.com

Олимпиакос приема големия си съперник Панатинайкос в гръцкото дерби в Евролигата тази вечер. Отборът на Александър Везенков вече си осигури домакинско предимство в плейофите, но продължава борбата за първото място в редовния сезон. Ето и какво сподели българинът преди двубоя:

 

„Много сме щастливи, че постепенно и чрез нашата работа успяхме да си осигурим домакинско предимство, след като влязохме в плейофите. Ще кажа, колкото и клиширано да звучи, че гледаме мач за мач. Остават още три. Искаме да завършим възможно най-силно, защото плейофите са различен процес. Всички отбори могат да спечелят. Гледаме Панатинайкос, концентрирани сме и искаме да завършим седмицата добре и да продължим да се подобряваме.

 

 

Видяхме какво сгрешихме в OAKA, познаваме се много добре и двата отбора, така че няма какво ново да добавим. Трябва да играем силно, с енергия, с нашите фенове и да направим още една крачка към целта си в Евролигата. Всеки мач е напълно различен и специален срещу Панатинайкос. Това е мач от Евролигата, гледаме към нашата цел - да запазим първото място.

 

Психологически сме добре, имаме възходи и падения, но най-важното е да постигнем резултат и да се подобрим. Трябва да играем четиридесет минути с концентрация, за да постигнем победата.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Евролига, Александър Везенков, Олимпиакос, Панатинайкос
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи