Кръстан Кръстанов: Време е да пробвам нещо различно


Кръстан Кръстанов: Време е да пробвам нещо различно
(сн. НБЛ)
26-05-2023 21:46 | Деляна Кадиева

Кръстан Кръстанов ще продължи своята кариера в Мексико. Баскетболистът ще облече екипа на местния Чойерос от Сан Хосе дел Кабо, както вече съобщихме, а ето какво разказа центърът пред BGbasket.com преди заминаването си:

 

„Предложението беше изненадващо за мен. В края на сезона мексиканският отбор прояви интерес към мен, след което агентът ми се свърза с тях и започна преговори. Искам да благодаря на него и на цялата агенция BIG Management за добре свършената работа. Колкото до първенството, нямам никакви наблюдения досега. 

 

Лигата се играе през лятото. Започваме на 9 юни, като мачовете ще се играят доста на често. Доколкото разбрах отборите са общо 32, а в нашия регион са 10 или 11. Играе се на разменено гостуване с отборите от региона, след което следват плейофи.

 

Отборът участва в Cibapac league. Нито съм гледал мачовете, нито познавам някого от баскетболистите. Влязох в контакт единствено с треньора и собственика на тима. 

 

Ще подходя сериозно към новото предизвикателство, разбира се. Мотивиран и развълнуван съм. Къде ще продължа кариерата си след това, времето ще покаже. 

 

Честно казано нямам никакви очаквания за мъжкия национален отбор. Не мисля, че заминаването би ми попречило. Време е да пробвам нещо ново, нещо различно от това да стоя цяло лято вкъщи. Там ще видя двуг свят и мисля, че цялото това преживяване ще бъде в плюс за мен."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Кръстан Кръстанов
Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи