Прогнози за мачовете в понеделник от последния кръг в Sesame НБЛ


Прогнози за мачовете в понеделник от последния кръг в Sesame НБЛ
22-04-2024 12:10 | BGbasket.com

Дойде време и за последния кръг за този сезон в Sesame НБЛ.

 

Само една въпросителна остана за изясняване във Втора шестица.

 

По традиция BGbasket.com ще предостави на вас, нашите читатели предложения за залози, като използва за основа коефициентите на Sesame.bg. От началото на годината, когато дадохме старт на тази рубрика, имаме доста добра успеваемост.

 

В понеделник ще се изиграят две срещи и още тук може да падне въпросителната и да станат ясни всички плейофни двойки.

 

Шумен-Ямбол, понеделник, 22 април, 19 часа

 

В Шумен се играе много, много трудно, и всички отбори от Sesame НБЛ вече го разбраха. За Ямбол не се очаква нищо по-различно, и въпреки че Тони Дечев отново ще има на разположение Николай Михайлов, след изтърпяно наказанеие, за гостите задачата е тежка.

 

Шумен продължава да е без Уилфрид Ликей и така се наруши малко балансът, който бе намерил тимът на Янко Янков. Въпреки това присъствието на високи играчи и типичен тежък център дава предимство за домакините. Шумен няма за какво да играе, защото вече е бетониран на седма позиция, но със сигурност увеличаващата се публика в Арена-та в града заслужава добра продукция.

 

Все пак, въпреки че не очакваме Ямбол да изненада Шумен, предложението за хендикап е добро - Ямбол +14.5.

 

ЦСКА - Черно море, понеделник, 22 април, 18 часа

 

И двата отбора са твърдо пети и шести в класирането и нямат варианти да променят това с последния мач. ЦСКА има повече поводи да даде почивка на водещите си играчи, на които се събраха много минути, а някои от тях лекуваха и контузии в хода на Първа шестица.

 

Черно море пристига след достойно представяне в по-голяма част от гостуването си на Рилски спортист, в пълен състав, и изглежда като да има сили да вземе една победа от София. 

 

Предложение за залогПобеда за Черно море

 

 

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи