Прогнози за първите мачове от четвъртфиналите в Sesame НБЛ


Прогнози за първите мачове от четвъртфиналите в Sesame НБЛ
29-04-2024 14:38 | BGbasket.com

Дойде време за мачовете на истината, както се наричат плейофите във всеки един спорт. За пръв път от много години и двата столични отбора са в ролята на аутсейдери още в четвъртфиналите. Дали обаче на техните опоненти ще бъде толкова лесно ни предстои да видим. По традиция BGbasket.com ще предостави на вас, нашите читатели, предложения за залози, като използва за основа коефициентите на Sesame.bg. От началото на годината, когато дадохме старт на тази рубрика, имаме доста добра успеваемост.

 

Черноморец - Левски, понеделник, 29 април, 19 часа, зала „Бойчо Брънзов“

 

И двата мача, които изиграха помежду си през сезона, завършиха с успехи на бургаския тим, но разликите не бяха големи. Когато се играят срещи, където само резултатът е важен, а не точковата разлика, трябва да се вземе под внимание този факт. Домакините загубиха последния си двубой тук и по този начин не успяха да бъдат 100-процентови в зала „Бойчо Брънзов“. За проблеми в клуба, за които се говори отдавна, намекна и треньорът Васил Евтимов. Затова не се знае до последно кои ще играят. Той е голям мотиватор, но в момента за съжаление живеем в общество, където парите са единственият мотиватор. Гостите са без Момчил Кадиев, което намалява и без това късата ротация на състава.

 

Предложение за залог: Левски да загуби до 15 точки.

 

Балкан - ЦСКА, понеделник, 29 април, 19 часа, Арена Ботевград

 

Балкан е с три поредни победи над ЦСКА. Последният успех на „червените“ над своя опонент е от 3 декември в Ботевград. Тогава обаче и двата състава бяха с доста по-различна визия. В последния си двубой от размененото гостуване ботевградският тим загуби доста тежко в Самоков и това със сигурност ще подейства отрезвяващо на играчите, които бяха свикнали напоследък само да печелят. ЦСКА пристига в пълен състав, като в част от резервите, които се включват, може да има натрупана умора, тъй като играха пет мача на финалите на държавното първенство за юноши.

 

Предложение за залог: Общ брой точки - под 165.5.

 

Спартак Плевен – Черно море Тича, понеделник, 29 април, 19 часа, зала „Балканстрой“

 

Четири мача през сезона между тях – четири победи за Спартак. Последната обаче дойде след продължение. Зала „Балканстрой“ е почти непревземаема крепост през този сезон, като домакините имат само едно поражение тук – от Черноморец, но то бе още в началото на шампионата. Треньорът Любомир Минчев вероятно ще може да разчита на всичките си баскетболисти, като само Станимир Маринов играе от време на време заради проблемите с контузии. С новия си треньор Георги Давидов Черно море още очаква първата си победа, но едва ли ще е точно в този мач.

 

Предложение за залог: Спартак Пл да спечели с над 16 точки разлика.

 

Рилски спортист - Шумен, понеделник, 29 април, 19 часа, "Арена Самоков"

 

Един от основните фаворити за титлата и май единственият отбор без финансови проблеми – този на Рилски спортист, едва ли ще има проблеми в предстоящия двубой. Очаква се завръщането в ротацията на Александър Янев. Гостите ще са без Уифред Ликей. Завръща се треньорът Янко Янков, който през миналата седмица води юношите на Шумен на финалите на държавното първенство при 19-годишните. През сезона си размениха по една победа, като Шумен спечели в Самоков, но тогава Рилски спортист бе воден от Младен Манойлович.

 

Предложение за залог: Рилски спортист да спечели с над 14 точки разлика

 

 

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи