Прогнози за реваншите от четвъртфиналите в Sesame НБЛ


Прогнози за реваншите от четвъртфиналите в Sesame НБЛ
01-05-2024 12:07 | BGbasket.com

Предстоят реванши в четвъртфиналите при мъжете. Първите мачове завършиха според прогнозите, като BGbasket.com бе точен и този път. Предлагаме нашите идеи за поредните срещи от Sesame НБЛ, като използваме за основа коефициентите на Sesame.bg.

 

Левски - Черноморец, сряда, 1 май, 18 часа, зала „Триадица“

 

Първият мач между тях премина на приливи и отливи и за двата отбора. За домакините не играха Христо Захариев, Ладериън Грифин и Николай Георгиев. Не се знае дали някои от тях ще е на линия за реванша. Всичките срещи между двата отбора през сезона завършиха с успехи на Черноморец, но те не бяха толкова убедителни.

 

Предложение за залог: Левски да загуби до 9 точки.

 

ЦСКА - Балкан, сряда, 1 май, 17 часа, зала ЦСКА

 

Балкан е вече с четири поредни победи над ЦСКА. Мачът в сряда обаче показа, че „червените“ не са за отписване и те никак не искат това да им е последния за сезона. Контузията на Георги Боянов обаче оставя Росен Барчовски почти без решение в борбата под кошовете. Гостите са в пълен състав, като играят с настроение.

 

Предложение за залог: Общ брой точки - под 165.5

 

Черно море Тича – Спартак Пл, сряда, 1 май, 19 часа, зала „Христо Борисов“

 

Пет мача през сезона между тях – пет победи за Спартак. За разлика от тези в Плевен, край морето успехите за гостите идват много трудно. Предстоящият двубой е по-специален, защото ще е и домашния дебют за новия треньор на тима Георги Давидов, който заради програмата досега нямаше шанса да води Черно море в зала „Христо Борисов“. Всички играчи са на негово разположение. Подобна е и ситуацията е и с гостите, където треньорът Любомир Минчев в понеделник бе един от малкото мачове през сезона, където можеше да разчита на всичките си важни баскетболисти. Тимът още от вчера е в Морската столица, което показва сериозността, на която гледат към двубоя и искат да приключат серията още тук. 

 

Предложение за залог: Черно море да загуби до 9.5 точки.

 

Шумен - Рилски спортист, сряда, 1 май, 18 часа, Арена Шумен

 

В Самоков не се получи мач и Рилски спортист нямаше проблеми. За Шумен проблемите се увеличиха. След травмата на Уифред Ликей, който не игра в понеделник се контузи и Карим Мане, който не се знае дали ще може да помогне. Александър Янев ще се включи в Рилски спортист вероятно чак за полуфиналите другата седмица.

 

Предложение за залог: Общ брой точки - над 167.5

 

 

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи