Янко Янков: Изпращаме успешен сезон


Янко Янков: Изпращаме успешен сезон
(сн. НБЛ)
02-05-2024 10:00 | BGbasket.com

Старши треньорът на Шумен Янко Янков сподели, че разликата в резултата е дошла от неопитността на състезателите му и агресивната защита на противника. Ето какво още каза той след загубата от Рилски спортист във втория двубой от четвъртфиналната серия:

 

"Първо искам да поздравя отбора на Рилски спортист за победата и за продължаването в плейофите. Пожелавам им успех. Искам да благодаря на нашите момчета, наистина днес се бориха до последната минута.

 

Въпреки класата на противника, в борбата сме добре, но младият ни състав и неопитността, която имат, както и агресивната защита на Рилски, доведоха до технически грешки и направиха разликата голяма. Но това е нашето бъдеще. Сега е време за анализи и за равносметки.

 

Моето лично мнение е, че изпращаме един успешен сезон и се надявам през следващия да сме още по-добри."

 

Центърът на тима Джъстин Кохайда също направи равносметка: "Горд съм с играчите и с това, което показахме в този мач. Мисля, че завършихме сезона позитивно, показахме по-добро лице, дадохме всичко и мисля, че направихме всичко възможно, за да дадем най-доброто. В крайна сметка беше добър сезон за нас, все още е, не очаквахме да сме на седмо място, за мен и останалите е страхотно постижение. Желая им всичко най-добро в бъдеще. Беше удоволствие, Шумен.“

 

 

Какво сподели баскетболистът на тима Окан Хасанов гледайте във видеото.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Шумен, Янко Янков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи