Съдии от НАЛБ в благотворителен мач между фенове и юноши на ЦСКА


Съдии от НАЛБ в благотворителен мач между фенове и юноши на ЦСКА
13-01-2016 16:05

За трета поредна година ще се проведе баскетболен мач между отбор, съставен от фенове от СЕКТОР "Г" и юношеска формация на БК ЦСКА. Тази година всички приходи от билети ще отидат като дарение към баскетболния клуб и по-специално за строежа на новата зала в местността "Къро", който вече стартира. 

Мачът ще се проведе на 6 февруари (събота) от 17.00 часа в баскетболната зала "Румен Пейчев" на ст. "Българска армия", а билетите ще са с цена от 5 лева и ще може да се закупят на входа на залата, непосредствено преди събитието. Очаква Ви томбола с награди, игри с публиката и други приятни изненади. 

Феновете и БК ЦСКА изказват специални благодарности на Националната аматьорска лига по баскетбол за подкрепата при организацията на мача. От НАЛБ ще осигурят съдии и длъжностни лица за срещата. Интересното е, че обслужващите лица се осигуряват именно от аматьорската организация, а не от Съдийската комисия към БФБ.

Всеки, който желае да помогне за изграждането на новата баскетболна зала на ЦСКА, може да помогне. За повече информация, вижте ТУК

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ЦСКА
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи