Труден уикенд за българките в Испания


Труден уикенд за българките в Испания
Радостина Димитрова
28-10-2007 10:34

Виаонети Винарос с двете българки Радостина Димитрова и Мария Цанкова претърпя втора поредна загуба в първенството на втора испанска лига LF 2. Като гости на Креспи Хувентуд Мариана те паднаха с 59-74 

 

За разлика от предния мач в който треньора на Винарос не даде достатъчно игрово време на Димитрова и Цанкова, този път те получиха повече време за изява. И двете влязоха като резерви, Димитрова игра 33 минути и завърши с 8 точки и 3 борби, докато Цанкова престоя 17 минути и вкара 3 точки.


Американката Шарлен Смит отбеляза 27 точки за домакините и бе с най-голяма заслуга за тяхната победа. Това бе третата поредна победа на Хувентуд, която ги утвърди на първото мяст в LF 2 

 

В същото време отборът на Биурарена с Радмила Нешева загуби като гост на Фемени Сант Андрия със 60-65. Българката бе в стартовата петорка, игра 21 минути и половина и вкара 8 точки.


Гарбрапром Бембрире с Теодора Ангелова пък записа първа загуба в досегашните три кръга. У дома те се прпънаха от Пио XII с 63-74. Ангелова игра 8 минути и не се разписа.


Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи