ЛеБрон Джеймс с трипъл дабъл, Кливлънд бие Индиана


ЛеБрон Джеймс с трипъл дабъл, Кливлънд бие Индиана
Леброн Джеймс (снимка: Getty Images)
26-11-2007 09:56

ЛеБрон Джеймс направи 14-ият си трипъл дабъл в кариерата при победата на отбора му Кливлънд Кавалиърс над Индиана Пейсърс със 111-106. Звездата на Кавалиърс отбеляза 30 точки, овладя 11 борби и подаде 10 асистенции.
 

Това бе четвъртата поредна победа на Кливлънд над Индиана, но в самия край за малко да загубят. Кливлънд водеше със 109-106, когато оставаха 9 секунди преди края и Джеймс пропусна 2 наказателни удара. Шон Уйлямс пропусна тройка, която щеше да изравни резултата и така Кавалерите оцеляха в мач, в който те водеха през цялото време.
 "Той е феномален играч," каза Дани Грейнджър от Индиана, който се опитваше да пази Джеймс. "Той е единствения играч, който съм срещал създаден за баскетбола." 

След мача Джеймс каза, че трипъл-дабъл-ите имат значение само тогава, когато отборът побеждава.
 

Дрю Гуудън добави 23 точки и 12 борби, а сърбина Саша Павлович 22 точки и 5 асистенции.
 

От Индиана Джамал Тинсли завърши с 24 точки, 10 асистенции и 9 борби, но направи също и 8 грешки. Маркиз Дениълс добави 25 точки. За Пейсърс отсъстваше Джермейн О’Нийл, който пропусна трета поредна среща заради подуто коляно. Неговото завръщане на терена е все още неизвестно като дата.
 

С победата си Кливлънд вече са на трето място в Централната дивизия в НБА с актив от 8 победи и 6 загуби. Пред тях са Милуоки и Детройт.


Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи