Равенство на финала на изток в НБА - 2-2


Равенство на финала на изток в НБА - 2-2
Антонио Макдайс (AP Photo)
27-05-2008 10:12

Антонио Макдайс е единствения титуляр от отбора на Детройт Пистънс без шампионски пръстен. В мач номер 4 от финалната серия на Източната конференция срещу Бостън Селтикс той игра сякаш искаше да запълни тази празнина в кариерата си.
 
Макдайс, който се присъедини към отбора след лятото на 2004, когато Детройт спечели титлата в НБА отбеляза 21 точки и взе 16 борби за победата на Пистънс с 94-75, с което резултата в серията бе изравнен 2-2.
 
Освен това Макдайс пазеше в защита Кевин Гарнет, който вкара 16 точки след като в първите три мача от серията правеше средно по 24.0. Пол Пиърс също вкара 16 точки за Селтикс.
 
Детройт, който във всеки от трите мача досега в началото на срещите, започна с 10-0 и винаги бе напред в резултата от тази среща. Макдайс вкара 8 от тези първи 10 точки. През първите три мача Бостън водеше с 8-0, 10-4 и 11-0, но винаги двубоя по-късно се решаваше в последните минути.
 
Бостън намали на само 5 точки в началото на последната, четвърта част преди Джейсън Максиъл вкара 6 поредни в рамките на минута и половина. Освен това той овладя важна борба, която доведе до контраатака, завършена от Ричард Хамилтън за 76-67 шест минути преди края.
 
Чонси Билъпс, който все още не е възстановен от контузия, стреля едва 3 от 12 от игра, но вкара важна тройка 2:55 преди края за 83-73 в полза на Пистънс. Те завършиха срещата със серия от 16-2 като Хамилтън вкара 10 от общо 20 точки за отбора на Детройт в последната четвърт.
 
Серията се мести отново в Бостън за мач номер 5, а равния резултат сега гарантира и мач номер 6 в Детройт. Играе се до 4 победи, а победителя ще спори за титлата в НБА срещу спечелилия западната конференция.

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧ НОМЕР 4 ДЕТРОЙТ - БОСТЪН
 
ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА ДЕТРОЙТ ПИСТЪНС
 
ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА БОСТЪН СЕЛТИКС
 
ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА В ПЛЕЙОФИТЕ В НБА 
 
ОТБОРНА СТАТИСТИКА В ПЛЕЙОФИТЕ В НБА

Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи