Юлиан Радионов е искан от Евроинс Черно море


Юлиан Радионов е искан от Евроинс Черно море
Радионов може да се озове във Варна
05-10-2008 16:45

Отборът на Евроинс Черно море е отправил оферта към националния гард Юлиан Радионов. 29-годишният плеймейкър игра за последно в отбора на Левски, но не е подновил договора си и в момента е свободен агент. Преди седем години Радионов отново носеше екипа на варненския тим, след което бе в продължение на 4 години в Лукойл Академик и 3 години в Левски.
 
Шампион на Южната лига на ФИБА Европа с Лукойл Академик през 2002, както и първенец на страната три пъти с екипа на „студентите”. Неизменен участник в националния тим на България. Два пъти участник в HDI All Star мачовете през 2006 и 2008.
 
През миналата година Радионов изигра 38 мача за Левски и завърши със средно по 6.9 точки, 1.6 борби и 2.1 асистенции в тях. „Сините” обаче се задоволиха едва с едно трето място за сезон 2007/08.
 
Варненският тим очаква отговора на гарда, а положителен или отрицателен той ще бъде даден до началото на шампионата следващата събота, когато Евроинс Черно море приема ЦСКА в мач номер едно от Националната Баскетболна Лига.

Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи