Папазов призна за интерес към американец от Черно море


Папазов призна за интерес към американец от Черно море
Тити Папазов (сн. BulgarianBasket.com)
11-10-2009 00:18 | Gong.bg

За интерес от страна на Левски към американския баскетболист на Черно море Ерик Уеб призна наставникът на „сините” Тити Папазов. Президентът на варненци Асен Христов, който е и изпълнителен директор на Балканската лига разкри това на пресконференция на ръководството на Лигата преди двубоя на Левски.
 
„Не, те не отказаха оферта, просто имахме разминаване. Това не е провокация към Варна. Просто смятах, че е по-лесно за адаптация да вземем Уеб. Има работна виза и нямаше да прелита океана. Ако вземем играч отвъд океана и дойде в състоянието на Хърпър – пиши го бегал. Този е проверен. За него това щеше да е стимул. Бях сметнал – Х пари, а ние по 10 предлагахме за правата му. Те искаха по 20. Цената му дойде такава, че трябваше да дойде играч от кампа за ветерани в НБА. Все пак няма перспективи да го продадем после на Барселона например. Нещата с Джейсън не бяха ясни до вчера сутринта. Не е атака към Варчев и Варна. Този играч ни разгони фамилията в Ямбол и преценихме, че ще ние полезен. Те са платили 1 заплата за него. Щеше да взема още 9. Ние искаме американски стандарт, той иска европейски. Щом Асен Христов е споменал 50 хиляди евро, добре”, коментира Тити Папазов.
 
„Смятам, че Левски направи страхотен спектакъл днес и благодаря за това”, пък заяви Асен Христов, който също се спря пред медиите след победата на Левски над Фени.
„Ако бяхме били с продължение щях да го посвета на теб. Даниел посвещава победите на Симо, аз щях да я посветя на теб”, пошегува се накрая Папазов, след коментара на Христов, че мачът за малко не е влазъл в продължение.

Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи