Кои нови букмейкъри са най-добри за баскетболни залози


Кои нови букмейкъри са най-добри за баскетболни залози
19-04-2022 11:05 | BGbasket.com

Може и да не сте запознати с този факт, но букмейкърите ви дават възможност да реализирате своите спортни залози не само за футболни мачове, а и за баскетболни такива. Ако обичате този спорт, сигурно ще сте приятно изненадани да откриете тази опция. Освен познатите имена, които могат да предложат наистина всичко, някои нови букмейкъри у нас, са се подготвили със страхотни предложения в тази насока. Затова сме събрали няколко интересни факта за най-новите лица на българската онлайн хазартна сцена в България, както и техните оферти, насочени към най-запалените баскетболни фенове.

 

Betano

 

Когато говорим за нови имена, няма как да не дадем старт на класацията с Betano, които определено знаят какво правят и го правят по най-добрия възможен начин. Тяхната секция за баскетбол изглежда много добре и прави впечатление с редицата си страхотни опции. На първо място, ще видите мачове на живо, на които можете да залагате. Знаем, че на много играчи тази опция е любима, което носи точки на бетинг сайта.

 

Тук ще откриете мачове от няколко световни лиги, както и подбрани топ предложения, които не бива да пропускате. Посещавайки категория баскетбол на Betano, може да разберете кои мачове предстоят, за да се подготвите с предположения, както и да се запознаете с някои оферти със завишени коефициенти. В общи линии, имате богат избор.

 

Betway

 

Както споменахме, баскетболът предлага доста по-малко възможности, отколкото футболът. На първо място, следва да споменем, че посещавайки Betway, много бързо ще откриете желаната секцията, благодарение на визуалните символи. Там ще откриете възможности за залагане на редица мачове от световноизвестни първенства и лиги, като НБА, Евролига и Лига АСВ. Освен това, пред вас ще се открие опцията, да заложите дългосрочно – например кой отбор ще спечели цялото първенство.

 

Като функционалности, Betway са ограничени в секцията си за баскетбол и към момента, предлагат единствено cash out опция на своите потребители. Останалите познати оферти, като bet builder, предстои да бъдат разработени и там, така че следете изкъсо развитието в тази област на най-новото лице у нас сред бетинг сайтовете.

 

Sesame

 

Време е да разгледаме и друго не по-малко известно име сред букмейкърите, а именно специалистите в сферата на локалните казина – Sesame. Те се учат да инвестират повече в спорт и им се получава, защото стремглаво се издигат в очите наред с други познайници от света на спортните залози. Когато посетим секцията им за баскетбол, виждаме, че те имат редица предложения от най-различни лиги от цял свят. В платформата им, в специално поле, са разположени наличните предложения и тези за залози на живо, както и по държави, което може да улесни посетителите. Бързо можем да видим какво са подготвили за мачове от НБА лигата, както и от някои екзотични първенства. Определено има интересни попадения в областта на баскетбола, подбрани за най-големите фенове. Освен това, можете да се запознаете с различните коефициенти и да изберете най-подходящата оферта според вас. Не бива да пропускате и категория купони, която ще ви разкрие още много скъпоценности от Съкровищницата на Sesame.

 

По всичко личи, че новите букмейкъри у нас, са се подготвили зрелищно, дори в сферата на баскетбола. Откриваме някои сериозни попадения на мачове от големи лиги, но и от малки и не толкова популярни такива. Това, в комбинация със страхотни функционалности, които предстои да бъдат допълнени, превръща офертите за този също много любим спорт, повече от апетитни.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи