AND1 USA идват за победа, с All-American в състава


AND1 USA идват за победа, с All-American в състава
AND1 Mixtape Tour в събота в София
12-10-2007 17:02 | Александър Сотиров

Треньорът на отбора на And 1, Майк Елис заяви, че въпреки факта, че повечето хора смятат, че неговите момчета са шоумени, отбора винаги гони победата. Елис добави, че за краткото време което е имал да разгледа столицата ни, изключително впечатление му е направила архитектурата, която определи като много различна от тази в САЩ, и "уникална".
Освен него на пресконференцията присъстваха и Андре"Silk"Пул, също както и Кери"Bad Santa"Брунър, който е бил избиран за McDonalds All-American Game, докато се е подвизавал в гимназията.
"По целия свят излизаме, за да забавляваме публиката и да печелим. Имаме повече от 340 победи и едва 5 загуби, като последната бе в Чикаго, по време на турнето ни в Америка, но ние не се вслушахме в треньорските указания, а също така мача бе на открито и валеше дъжд" заяви Silk.
Шоуто в зала "Универсиада" ще започне в 17.00, като двата тима ще загряват 15 или 20 минути. След това на терена ще се появят Хората От Гетото и Ан-Джи, заедно с група за брейк танци. Представянето на участниците ще бъде в 17.45, а самия мач ще започне в 18.00, като любопитен факт е, че ще се състои от 2 полувремена по 20 минути. Времето ще се спира само при по-груби нарушения и едноминутни прекъсвания. Съдии на срещата ще са Георги Младенов и нашата колежка Любомира Генова. Младенов също ще се пусне в конкурс по тройки заедно с някой от американските гости и Симеон Найденов, който ще играе под псевдоним - Еl Pistolero. Мача ще бъде воден от собствения MC на And 1, който пътува навсякъде с отбора и се грижи за музиката по време на мачовете.
Ето го и състава на And 1:

Джамал"Springs"Нелсън
Филип"Hot Sauce"Чемпиън
Хю"Baby Shack"Джоунс
Грейсън"The Professor"Скор Бучър
Андре"Silk"Пул
Тони"Go Get It"Джоунс
Джон"Helicopter"Хъмфри
Джери"Assassin"Дюпри
Трой"Escalade"Джексън
Кери"Bad Santa"Брунър
Антуан"8th Wonder"Скот
 
Треньор: Майк Елис

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи