Венцеслав Гечев: През годината имаше и хубаво, и лошо, но оценката е добра


Венцеслав Гечев: През годината имаше и хубаво, и лошо, но оценката е добра
(сн. lap.bg)
02-01-2018 18:38 | BGbasket.com

В началото на новата 2018-а година BGbasket.com се обърна към всички треньори на отборите от женската А група, за да направят равносметка на изминалата година, да споделят какво очакват от следващата, както и какво е мнението им за настоящото първенство. Ето какво каза наставникът на Черно море Одесос Венцеслав Гечев:

 

„Щом има шампиони и носители на медали в Черно море Одесос, значи годината е била успешна, но все пак можеше да бъде и по-добра. Във възраст момичета до 12 години се представихме много слабо – последно място, което много ме разочарова, защото Черно море Одесос никога не е бил последен. Така че през годината имаше и хубаво, и лошо. В комплексното класиране сме на второ място при подрастващите след Левски и на фона на финансовата криза, която не знам кога ще свърши за Черно море Одесос, оценката е добра.

 

Мисля, че промяната в първенството трябваше да стане по-рано, защото много състезателки, поне от нашия клуб, не можаха да се реализират и потърсиха поприще в чужбина. Парите трябваше да бъдат насочени в школите и пирамидата за развитие да се разшири. Вместо това те бяха давани за чужденки, които идваха, вдигаха си имиджа и заминаваха. Затова за мен промяната е положителна, но малко закъсняла.

 

Честита нова 2018 година! Желая здраве, много повече доброта и късмет на всички хора в България.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Венцеслав Гечев, Черно море Одесос, А група - жени
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи