Небойша Кнежевич: Това, което ме прави щастлив, е броят на асистенциите


Небойша Кнежевич: Това, което ме прави щастлив, е броят на асистенциите
(сн. БФБ)
12-02-2024 22:09 | Мария Маринова

Старши треньорът на Балкан Небойша Кнежевич бе доволен от представянето на отбора му при победата срещу ЦСКА, с която тимът си гарантира четвъртото място преди края на втория етап в Sesame НБЛ. Ето какво сподели след срещата наставникът пред BGbasket.com:

 

„Изиграхме добър мач. Имахме един период в третата част, когато допуснахме спад, но генерално очаквах труден мач. ЦСКА е страхотен отбор с добър треньор. Дори и без някои играчи, те показаха и в предните мачове, че никога не се предават. Играят здраво и агресивно, имат характер.

 

Тази победа е много важна за нас, но това, което ме прави щастлив днес, е броят на асистенциите. Направихме 26, което означава, че играхме като отбор.

 

Важно е, че си гарантирахме четвъртото място, но преди месец и половина започнахме с първата стъпка да бъдем сигурни в шестицата. Втората цел беше да бъдем в четворката, сега ще видим.

 

Относно отсъствието на датския център Йонас Зохоре, за когото се говори, че е освободен, наставникът бе лаконичен: "Зохоре продължава да е във втория отбор. Той трябва да подобри формата си и след това ще видим."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Небойша Кнежевич
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи