Кирил Болшаков: В началото се борихме сами със себе си


Кирил Болшаков: В началото се борихме сами със себе си
(сн. НБЛ)
16-02-2024 23:39 | БТА

Старши треньорът на Черно море Тича Кирил Болшаков сподели впечатленията си след трудната победа срещу Миньор 2015, извоювана най-вече в последните минути на срещата:

 

„Миньор е много организиран отбор. При тях може би при тях няма супер таланти, но те са достатъчно организиран отбор. Имат по-широк състав, бяха агресивни в защита. Днес, да ме извинят, но нашата игра позволи на съперника да играе така, както игра. Именно така беше. В началото ние се борихме и играхме сами със себе си. Всички наши играчи бяха много мотивирани, но всеки искаше да е супер звезда. Отборът ни обаче се появи във второто полувреме.“

 

Капитанът на „моряците“ Мартин Коцев допълни:

 

„Доста тежък мач. Поздрави за отбора на Миньор, който въобще не е лесен съперник, но стегнахме защитата и нападението и през второто полувреме успяхме да направим разлика и да спечелим мача. През първите две части защитата ни куцаше, имахме доста пропуски, но след почивката Аверил Ъгба се разигра и показа, че е един от най-добрите играчи в лигата. Миньор са доста добър отбор и се борят за място в плейофите. Надявам се да са живи и здрави да постигнат целите си. Най-силната ни част като игра беше четвъртата, като защита и атака. Може би накрая те се умориха малко от темпото и ние успяхме да вземем мача".

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черно море Тича, Кирил Болшаков
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи