Любомир Минчев: Нищо фатално не е станало


Любомир Минчев: Нищо фатално не е станало
(сн. НБЛ)
10-03-2024 15:41 | Max Sport 2

Старши треньорът на Спартак Плевен Любомир Минчев сподели мнението си след загубата от Рилски спортист в Самоков в последен мач преди турнира за Купата:

 

„Мисля, че още през първото полувреме те показаха доста по-агресивна защита, вследствие и на това, и на глупави решения, направихме доста грешки. Ние до полувремето имахме 11 грешки, доколкото си спомням. И двата отбора направиха доста. Свършихме с 14. Там направиха лесни кошове. Смятам, че късата ротация на високите играчи също оказа влияние, натрупаха фалове, липсата на Браянт също се видя, така че смятам, че това са основните неща, с които ние загубихме.

 

На всеки един треньор, когато двамата му центрове, получат по три фала на полувремето, става трудно за него, особено когато другият играч, който може да играе на тази позиция, е контузен и липсва. Тогава става проблем, но няма какво да се оплаквам. За мен играхме и слабо като цяло в нападение, накрая вече нямахме сили и не играхме добре и в защита.

 

Не смятам, че Рилски спортист е по-неудобен съперник за нас, ние последните два пъти играхме тук и губим с малка разлика. Няма от какво толкова да са ни неудобни.

 

Не знам Константин Тошков да е получил сериозна контузия, не вярвам да има нещо сериозно.

 

Изиграли сме един слаб мач, предните играхме доста по-добре. Нищо фатално не е станало, само да се излекуваме който има болежки и да може да сме всички на Купата."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Любо Минчев
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи