Кирил Болшаков: Благодаря на момчетата за добрата игра


Кирил Болшаков: Благодаря на момчетата за добрата игра
(сн. НБЛ)
31-03-2024 23:19 | BGbasket.com

 

Черно море Тича допусна трети пореден грешен ход в Топ 6 от Sesame НБЛ. „Моряците“ сбъркаха срещу ЦСКА след 91:99 в зала „Христо Борисов“. Наставникът Кирил Болшаков обърна внимание на грешките в защита, които според нето са коствали победата на варненския тим. Ето какво заяви украинецът пред колегите от БТА:

 

"Благодаря на момчетата за добрата игра. Днес имахме шансове за победа, но огромното количество грешки в защитата не ни дадоха възможност да направим това. В няколко от последните атаки  грешахме в решаващия момент. ЦСКА заслужено победи, поздравявам ги.

 

Мнението си за поражението даде и Мартин Коцев. Бившият младежки национал остави добри впечатления и не бе далече от дабъл-дабъл. Гардът завърши с 11 точки, 3 борби, 8 асистенции и 1 открадната топка за 28 игрови минути. Ето какви бяха думите на капитана на „моряците“:

 

Не успяхме да постигнем резултата, който очаквахме. И разочаровахме варненската публика, но има още мачове до края и се надявам да се стегнем, да тренираме и да изглеждаме по-добре в предстоящите кръгове. В момента не сме в топ форма, очевидно е, последните мачове го показват, но се надявам нещата да се променят.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черн море Тича, Кирил Болшаков, НБЛ - мъже
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи