Джулиън Люис: Можем да стигнем, докъдето искаме


Джулиън Люис: Можем да стигнем, докъдето искаме
(сн. НБЛ)
03-05-2024 22:35 | Веселин Михайлов

Спартак Плевен заслужи място си на полуфиналите в Sesame НБЛ. Спартаклии пречупиха Черно море Тича с 82:73 в третия решителен мач от четвъртфиналите, който се изигра насред зала „Балканстрой“. Джулиън Люис бе сред основните фактори за ключовия успех на „синьо-белите“. Американецът изигра един от най-силните си мачове за плевенския тим бе константен в офанзивен план. Гардът финишира с 20 точки, 3 борби, 4 асистенции и 1 открадната топка за 28 минути, прекарани на паркета.

 

Получи се здрав мач, двата отбора се бориха да спасят сезона. Адмирации за играчите на Черно море, които играха много силно, както и на свой терен по-рано тази седмица, но и ние им показахме, че нямаме намерение да се даваме. В заключителната четвърт се опитах да подчиня играта ми на системата на отбора, просто се приспособих към това как вървеше самият мач.

 

Контузията, от която страдах през сезона, отшумява с времето. Колкото повече играя, толкова по-добре се чувствам и свиквам с моите съотборници. Феновете на Спартак ми харесват, показват много страст, уважавам това.

 

„Рилски спортист е много добър отбор. На полуфиналите трябва да се придържаме към нашия игрови план, просто трябва да сме себе си. Не можем да се притесняваме за нищо друго. Можем да стигнем, докъдето искаме в плейофите. Всичко си зависи от нас, трябва да вярваме в себе си и това ще направим“, коментира Люис.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спартак Плевен, Джулиън Люис, НБЛ - мъже
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи