Родни Първис: Благодаря за любовта и подкрепата (видео)


Родни Първис: Благодаря за любовта и подкрепата (видео)
(сн. НБЛ)
03-06-2024 13:08 | BGbasket.com

Родни Първис не пропусна да се сбогува с феновете на Спартак Плевен. Американецът използва последния си ден на българска земя, за да се обърне към привържениците на „синьо-белите“, които се радваха на силното му представяне през миналия сезон в Sesame НБЛ и Северната европейска лига. Гардът благодари за подкрепата на своите треньори и съотборници, както и на хората в Плевен.

 

29-годишният баскетболист стори това чрез официалните профили на спартаклии. Ето какво каза 193-сантиметровият стрелец:

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Spartak Pleven (@bcspartakpleven)

 

 

Как е фенове на Спартак? Това е Родни и днес (б.а. – вчера) е последният ми ден в Плевен. Просто искам да благодаря за любовта и подкрепата през целия сезон. Благодаря на моите съотборници, треньори на целия град Плевен. Оценявам го. Успех на младите играчи и моите съотборници, желая ви всичко най-добро“, гласеше посланието на родения в Плимът играч.

 

Той стана част от редиците на тима от Плевен преди старта на изминалия сезон и не се нуждаеше от много време, да се превърне в едно от основните оръжия в селекцията, водена от Любомир Минчев. Бившият възпитаник на Северна Каролина Стейт и Кънектикът Юнивърсити бе сред главните причини Спартак да спечели сребро от турнира за Купата на България и да се класира на четвъртото място в плейофите на Sesame НБЛ.

 

Първис остави срещу името си средни показатели от 14.5 точки. 2.4 борби и 3.5 асистенции за 42 мача във всички турнири на българска почва, докато в европейската надпревара записа по 13.4 точки, 2.0 овладени под двата ринга топки и 2.6 завършващи подавания за 5 срещи.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спартак Плевен, Родни Първис, НБЛ - мъже
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи