Везенков и Торонто научиха съперниците си за НБА Къп


Везенков и Торонто научиха съперниците си за НБА Къп
13-07-2024 11:03 | BGbasket.com

Въпреки неяснотата около Александър Везенков и трансферната сага, свързана с Олимпиакос, българинът и неговите съотборници разбраха своите съперници за турнира, който ще се състои по време на сезона в НБА. НБА Къп, както е позната надпреварата, ще се проведе за втора поредна година. Тимът воден, от Дарко Раякович, намери място B на Източната конференция. Съперници на канадците са Милуоки Бъкс, Индиана Пейсърс, Маями Хийт и Детройт Пистънс.

 

 

 

Това отреди жребият, който бе изтеглен тази нощ. Груповата фаза на нововъведения турнир ще стартира на 12 ноември и ще приключи на 3 декември, а участие в него ще вземат всичките 30 отбора, разпределени в шест групи. Отборите от всяка група играят по веднъж, като всеки тим ще изиграе по два мача като домакин и гост. Победителите от групите ще си гарантират продължаване в Топ 8, както и двата най-добри тима, завършили на второ място.

 

Четвъртфиналите са планирани за 10 и 11 декември. Полуфиналите ще бъдат изиграни на 14 декември в Лас Вегас, а големият финал ще се състои на 17-и. През миналия сезон Лос Анджелис Лейкърс се превърна в първия тим, който трумфира с НБА Къп.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Везенков, Торонто Раптърс, НБА Къп
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи