Спартак се завърна обратно в залата


Спартак се завърна обратно в залата
(сн. НБЛ, архив)
26-08-2024 12:41 | Веселин Михайлов

Спартак Плевен влезе в тренировъчен режим за новия сезон в Sesame НБЛ и Европейската северна лига. „Синьо-белите“ тренират от няколко дни в зала „Балканстрой“. Това разкри генералният мениджър Богдан Петков пред BGbasket.com.

 

На този етап част от подготовката са седем от новопривлечените играчи и юношите от школата на клуба, които са избрани да тренират с първия отбор. Част от тренировъчния процес към този момент не е един от чужденците.

 

Според Петков работата по селекцията не е завършила и трябва да се привлече поне още един играч, но това ще се случи с течение на времето. Както е известно, през новия сезон в състава на Любомир Минчев ще личат имената на Крис Минков, Милен Захариев, Виктор Гергов и Георги Цеков, както и на чужденците – Кристиан Килинг, Трей Холоуел, Дерек Кълвър и Амад Ранд.

 

От миналогодишния състав в редиците на спартаклии не остана нито един играч. Повече информация за първата официална тренировка пред медиите и програма за контроли ще има в близко бъдеще. По информация на нашата медия тимът от Плевен има сигурна контрола срещу Шумен на 21 септември. Първият официален мач през новия сезон на Спартак ще бъде на 25-и, когато ще приеме латвийския Валмиера, докато пет дни по-късно ще има визита на чешкия Опава

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спартак Плевен, Богдан Петков, НБЛ - мъже
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи